CONTENT IS
QUEEN

Zeker in ons huidige tijdsgewricht waarin de boodschappen je om de oren vliegen. Als redacteurs schrijven we teksten die bijdragen aan het succes van je organisatie. Als journalisten dragen we bij aan begrip van een complexe wereld. We maken ons hard voor betekenisvolle, relevante content.

Verhalenmaken zit ons in het bloed. Verhalen brengen je op andere gedachten of bewegen je tot actie. Of het nu een tweet is van 240 karakters, of een boek van 240 pagina’s. Soms zakelijk, nooit saai. Meeslepend, nooit pushy.
parallax background
 

SCHRIJVERS


DEBORA BOOMSMA
EMMELOORDVerhalen vormen een rode draad door het leven van Debora. Ze schreef al sinds ze zo ongeveer een pen kon vasthouden. Van de tweedelige boekenreeks Red de Natuur tot een fanclubblad van meidengroep Frizzle Sizzle en een roman over prinses Sofie die graag stoer wilde zijn.

Na een carrière in de (landelijke) journalistiek, volgde ze haar hart richting regionale en lokale media. En als verhalenmaker legt ze zich tegenwoordig met hart en ziel toe op zakelijke verhalen. Online en offline. Diepgravend en bondig. Wervend en commercieel. Altijd het lezen waard.

Naast verhalenmaken geniet Debora veel van zingen, kaarsjes overal en oude, rokerige jazz op een platenspeler. In het weekend is ze te vinden boven haar pannen en in de (moes)tuin. Daarnaast woont ze zo ongeveer op social media en klooit ze wat aan met haar drie kinderen en hun vader.

E-mail
06-112 005 29
parallax background
 

BEST
STORY
EVER

 

Heb je (of zoek je) een goed verhaal?
Mail of bel Debora op 06-112 005 29.