JOURNALISTEN
&TEKSTSCHRIJVERS

Bodé Media maakt journalistieke en zakelijke redactionele producties. Vanuit een inhoudelijke interesse en passie voor schrijven. Puntige, overtuigende communicatie in print en online. Persberichten, reportages, weblogs, magazines, jaarverslagen, folders en boeken.

We zijn verslingerd aan letters, maar we zijn meer dan schrijvers. We overzien het proces, kennen de geheimen van een succesvolle redactie en hebben het netwerk om een boodschap bereik en slagkracht te geven.
parallax background

RECHTBANK
VERSLAGGEVINGDeze vorm van verslaggeving is een vak apart, maar voor ons al jaren een liefde voor het leven. Menselijke verhalen, met een deskundige pen en met kennis van (straf)recht geschreven.

SEO & WEB
TEKSTENOnze verhalenmakers vertalen binnen een mum van tijd jouw verhaal naar jouw online publiek. Zoekmachinevriendelijk (seo) en toegesneden op de vluchtige weblezer.

REDACTIE
&REPORTAGESMagazines, huis-aan-huis-bladen, nieuwsbrieven: voor journalistieke of bedrijfsjournalistieke redactievoering kun je terecht bij deze rotten in het vak. Betrouwbaar, kundig en echte deadlinevreters.

BLOGGEN
&POSTENEen scherpe blik, humor en een taalgevoel waar je u tegen zegt. Onze verhalenmakers hebben bloggen tot een kunst verheven. Ook voor het bedrijfsleven. Een kundige eindredacteur nodig? Kom maar door!

 

INTERVIEWS,
GESPREKKEN
&PORTRETTENMeeslepend, zakelijk, ontroerend of puur informatief. Met onze journalistieke achtergrond past de rol van interviewer of gespreksleider ons uitstekend. En vertalen we interviews naar een verhaal, reportage of portret dat jouw publiek boeit.

parallax background